Proiecte

Anuarul “Antreprenori de România”

Anuarul prezintă companiile românești cu cea mai mare cifră de afaceri, grupate pe județe în cadrul unui proiect editorial unic. Proiectul editorial include Top 100 de companii din București, ordonate după cifra de afaceri, conform datelor de la ONRC, dar și Top 20 cele mai mari companii românești din fiecare județ, ordonate după cifra de afaceri.

Anuarul mai cuprinde și informații despre numele companiilor, numele acționarilor, pachetul de acțiuni deținut de fiecare în parte, orașul în care își desfășoară activitatea, numărul de angajați, cifra de afaceri și domeniul de activitate. Am selectat din fiecare județ companiile cu acționariat majoritar românesc, care nu sunt de stat și nu sunt deținute de un fond de investiții și nu apelează la structuri de acționariat de tip offshore.

Cartea este o radiografie a antreprenoriatului românesc, la nivelul întregii țări. Proiectul identifică domeniile și județele unde antreprenorii români au cel mai mare success si a fost lansat la evenimentele ADN Antreprenor organziate de echipa revistei Biz.

Adnantreprenor.ro